Gelijke kansen initiatieven

Wis alle filters

Stichting Amalied

Amalied heeft de afgelopen jaren een geïntegreerd programma ontwikkelt voor iedereen van 8 tot 12 jaar. Ieder kind dezelfde gelijke middelen en kansen geven om de wereld niet alleen te ontdekken en onderzoeken maar ook te creëren dat is waar Stichting Amalied voor staat.

BACK-UP NETWERKT!

Een programma voor een gelijkwaardige toegang voor jongeren met en zonder migratie achtergrond tot de arbeidsmarkt, in verbinding met elkaar.

WINRS

Winrs gaat je helpen bij het ontdekken, ontwikkelen en benutten van je talent.

The Colour Kitchen

The Colour Kitchen is een professioneel en commercieel horeca concept met een groot maatschappelijk hart. Wij willen samen met onze gasten én onze partners het verschil maken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans te bieden.

DigiLeerKracht

In schooljaar 2017-2018 organiseert VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek, DigiLeerKracht: een landelijk scholingsprogramma op het gebied van digitale vaardigheden voor leerkrachten in het basisonderwijs. Via DigiLeerKracht biedt VHTO leerkrachten de mogelijkheid om gratis, en in hun eigen regio, een tweedaagse scholing te volgen.

IMC Weekendschool

Vanaf tien jaar les van bevlogen vakexperts.
Ouderbetrokkenheid

School’s cool

School's Cool bevordert gelijke kansen voor kinderen die de overgang maken van de basisschool naar het voortgezet onderwijs.
Ouderbetrokkenheid

Stichting Lezen en Schrijven

We kunnen laaggeletterdheid helpen voorkomen en bestrijden door laagtaalvaardige ouders te ondersteunen.
Coaching en mentoring

2GetThere Coaching

Get yourself 2GetThere! Teams van jongerencoaches zetten hun ervaringsdeskundigheid in om andere jongeren te inspireren en motiveren (terug) naar school en werk te gaan.
Loopbaanoriëntatie en begeleiding

JINC

JINC helpt jongeren op weg naar een eerlijke kans op de arbeidsmarkt.

Laatste blogs