02 november Online meetup Achterhoek (Doetinchem) over kansengelijkheid

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

De zoomlink volgt een week van tevoren.

Pak de agenda er maar bij! De succesvolle meetups, naar aanleiding van de documentaire Klassen, krijgen een vervolg! Zes gemeenten hebben nieuwe meetups gepland om het vraagstuk verder te verdiepen en praktijkvoorbeelden uit te wisselen.

Op dinsdag 2 november, van 19.00 tot 21.30, wordt er een tweede meetup georganiseerd over kansengelijkheid in het onderwijs in de regio Gelderland. Tijdens de eerste meetup werd er ingegaan over de algemene gevolgen van kansenongelijkheid. In de deze meetup wordt er gewerkt aan het opzetten van een Achterhoeks netwerk en nieuwe samenwerkingen ter bevordering van het kind. Wissel kennis en ervaringen uit met andere vakgenoten uit de regio. In de twee breakouts gaan leerkrachten en professionals uit het onderwijs in gesprek over constructieve manieren om samen te werken binnen het systeem van het kind.

Aanmelden voor deze online bijeenkomst kan via dit formulier.

Naast Doetinchem worden er ook (online) bijeenkomsten in andere gemeenten georganiseerd op de volgende datums:

5 oktober: Amersfoort
13 oktober: Flevoland (Almere)
14 oktober: Zuid-Limburg (Maastricht)
16 november: Hilversum
24 november: Zwolle