13 oktober Online meetup Flevoland (Almere) over kansengelijkheid

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Zoomlink verschijnt een week van tevoren.

Pak de agenda er maar bij! De succesvolle meetups, naar aanleiding van de documentaire Klassen, krijgen een vervolg! Zes gemeenten hebben nieuwe meetups gepland om het vraagstuk verder te verdiepen en praktijkvoorbeelden uit te wisselen.

Op 13 oktober wordt de tweede online meetup georganiseerd over kansengelijkheid in het onderwijs voor de regio Flevoland. In de eerste meetup werd er ingegaan op de algemene gevolgen van kansenongelijkheid, in deze meetup wordt er gewerkt aan het opzetten van een netwerk binnen Flevoland. Wissel kennis en ervaringen uit met andere vakgenoten uit de regio. In twee breakouts gaan leerkrachten en andere professionals uit het onderwijs in gesprek over constructieve manieren om samen te werken binnen het systeem van het kind. 

Tijdens deze meetups staan de volgende thema's centraal:

  • De moeilijk te bereiken ouder
  • Verschillende soorten kapitaal
  • Taal centraal

Aanmelden voor deze meetup kan via dit formulier.

Naast Almere worden er ook (online) bijeenkomsten in andere gemeenten georganiseerd op de volgende datums:
5 oktober: Amersfoort 
14 oktober: Zuid-Limburg (Maastricht)
2 november: Achterhoek (Doetinchem)
16 november: Hilversum
24 november: Zwolle