14 oktober Online meetup Zuid-Limburg (Maastricht) over kansengelijkheid

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

De zoomlink volgt een week van tevoren.

Pak de agenda er maar bij! De succesvolle meetups, naar aanleiding van de documentaire Klassen, krijgen een vervolg! Zes gemeenten hebben nieuwe meetups gepland om het vraagstuk verder te verdiepen en praktijkvoorbeelden uit te wisselen.

Op 14 oktober ga je in gesprek met andere leerkrachten en professionals uit het onderwijs uit Zuid-Limburg om gezamenlijk tot oplossingen te komen over concrete vervolgstappen. Daarnaast is de avond bedoeld om andere deelnemers te ontmoeten met als doel kennis en ervaringen te delen.

Aanmelden voor deze online bijeenkomst kan via dit formulier.

Naast Maastricht worden er ook (online) bijeenkomsten in andere gemeenten georganiseerd.

5 oktober: Amersfoort
13 oktober: Flevoland (Almere)
2 november: Achterhoek (Doetinchem)
16 november: Hilversum
24 november: Zwolle