05 oktober Meetup Amersfoort over kansengelijkheid

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Sint Joriskerk, Hof 1 in Amersfoort

Deze bijeenkomst is ook online bij te wonen.
 

Pak de agenda er maar bij! De succesvolle meetups, naar aanleiding van de documentaire Klassen, krijgen een vervolg! Zes gemeenten hebben nieuwe meetups gepland om het vraagstuk verder te verdiepen en praktijkvoorbeelden uit te wisselen.

Dinsdag 5 oktober, van 15.00 tot 17.30, vindt de eerste meetup plaats in de Sint Joriskerk van Amersfoort (Hof 1). De meetup is ook online via Zoom bij te wonen vanaf 14.30. Alle Amersfoortse po- en vo-besturen maken zich samen met de gemeente Amersfoort de komende jaren sterk voor kansengelijkheid. Zij worden daarbij geholpen door Inge de Wolf hoogleraar en directeur van Education Lab in Maastricht.

Aanmelden doe je via dit formulier.

Naast Amersfoort worden er ook (online) bijeenkomsten in andere gemeenten georganiseerd op de volgende datums:
13 oktober: Flevoland (Almere)
14 oktober: Zuid-Limburg (Maastricht)
2 november: Achterhoek (Doetinchem)
16 november: Hilversum
24 november: Zwolle