Talkshows in de regio

Vanaf 19 mei start een nieuwe talkshowreeks over gelijke kansen! In acht gemeenten gaan we in gesprek met professionals vanuit lokale overheden, het onderwijs en de wetenschap en vertellen zij over verschillende onderwijsinitiatieven en lokale voorbeelden. De presentatie is in handen van GKA-ambassadeur Abdelkader Benali.

Tijdens de talkshows wordt kansengelijkheid vanuit een lokaal perspectief belicht. Omdat fysieke kennisdelingsbijeenkomsten niet kunnen doorgaan vanwege corona, kunnen we op deze manier toch van elkaar leren.

Meld je aan

Wil je graag een talkshow (online) bijwonen? Meld je dan nu aan! De talkshows vinden op deze data plaats:

  • Woensdag 19 mei 15.30 – 17.00 uur: Enschede
  • Vrijdag 21 mei 15.30 – 17.00 uur: Gorinchem
  • Vrijdag 28 mei 15.30 – 17.00 uur: Alkmaar
  • Vrijdag 4 juni 15.30 – 17.00 uur: Achtkarspelen
  • Vrijdag 11 juni 15.30 – 17.00 uur: Almere
  • Vrijdag 18 juni 15.30 – 17.00 uur: Amersfoort
  • Vrijdag 25 juni 15.30 – 17.00 uur: Meierijstad
  • Vrijdag 2 juli 15.30 – 17.00 uur: Zaanstad

Verslagen van de talkshows

Benieuwd wat er is besproken in de talkshows die al zijn geweest? Lees de verslagen terug:

Liever terugkijken? Dat doe je hier.

Documentaire 'Een wereld van verschil'

Het format van deze talkshowreeks komt voort uit de eerdere reeks die gekoppeld was aan de documentaire ‘Een wereld van verschil’. De documentaire volgt 4 onderwijsprofessionals die dag in dag uit hun best doen om leerlingen te helpen met hun ontwikkeling in een soms weerbarstige praktijk. Vanwege het succes van de documentaire ontstond deze talkshowreeks. Zo kunnen we het gesprek over gelijke kansen verder verdiepen en anderen inspireren.