Kijk het GKA-webinar met Barbara Baarsma terug

Op 6 mei 2020 gaf Barbara Baarsma tijdens het tweede webinar van de Gelijke Kansen Alliantie haar visie op een kansrijke samenleving, arbeidsmarkt en economie en de rol van onderwijs om dat te bewerkstelligen nu zowel onze economie als ons onderwijs de gevolgen ondervinden van het coronavirus. Bijna 230 deelnemers hadden zich aangemeld: van gemeenteambtenaren tot beleidsadviseurs en leraren. Zij konden tijdens het webinar direct vragen stellen.

Barbara Baarsma is directievoorzitter Rabobank Amsterdam en hoogleraar Toegepaste economie aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast bekleedt zij verschillende nevenfuncties zoals voorzitter van de bankraad van DNB, lid van de Monitoring Commissie Corporate Governance en lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap. Ook was zij jarenlang Kroonlid van de SER. In al deze verschillende rollen houdt ze zich bezig met de gevolgen van wereldwijde economische ontwikkelingen op het leven van mensen. 

Bekijk het webinar 

Bent u benieuwd naar het webinar? U kunt het hieronder in zijn geheel terugkijken.

Blijf op de hoogte

De GKA is voortdurend bezig om relevante kennis te delen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige activiteiten.