Kijk het GKA-webinar met Iliass El Hadioui terug

Op 16 april 2020 vond het eerste webinar plaats van de Gelijke Kansen Alliantie (GKA). Onderwijssocioloog Iliass El Hadioui verzorgde een online masterclass over de effecten van de coronacrisis op kansengelijkheid in het onderwijs op de korte en lange termijn. Uiteindelijk namen er bijna 320 mensen deel aan het webinar: van gemeenteambtenaren tot ouders en leraren. Zij konden tijdens het webinar direct vragen stellen.

El Hadioui is verbonden aan de EUR en de VU. Hij leidt het programma van De Transformatieve School en het onderzoekstraject van de Vrije Universiteit in samenwerking met de Gelijke Kansen Alliantie naar kansengelijkheid in het onderwijs in grote steden. Tijdens het webinar sloeg hij bruggen tussen de wetenschap en huidige praktijk.

Bekijk het webinar 

Wilt u meer weten? U kunt het webinar hieronder in zijn geheel terugkijken.

Volgende webinars

Houd de website in de gaten, want de komende tijd zullen er meer webinars volgen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden van toekomstige webinars.