Krijg lessen van professionals met de app van On Track

Of je nu midden in je studententijd zit of over enkele jaren met pensioen gaat, als trotse partner van On Track is de GKA ervan overtuigd dat je elke dag weer iets nieuws kunt leren. 

banner on track

On Track is een uniek leerplatform waarmee heel Nederland op een innovatieve en laagdrempelige manier kennis opdoet op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap, creativiteit en nog veel meer.

In de app krijg je lessen van bekende professionals. Zo helpt Pepijn Lanen (De Jeugd van Tegenwoordig) je bij het ontwikkelen en uitwerken van jouw creatieve idee. Liesbeth Rasker geeft een cursus klussen en legt uit waarom iedereen het zelf kan. Felienne Hermans leert je de basisprincipes van programmeren. En samen met Maarten van der Weijden bepaal je de weg naar jouw persoonlijke doel. Het zijn een paar voorbeelden van de vele tracks die in de app worden aangeboden.

On Track is te downloaden in de Appstore als Playstore. Raadpleeg de website van On Track voor meer informatie.