Mister Einstein

Mister Einstein is een digitaal leerplatform dat één op één onderwijsondersteuning biedt aan leerlingen uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en het MBO.

Samen met scholen en ouders streven we ernaar om het beste uit scholieren te halen. Dankzij Mister Einstein hoeven de scholieren zich geen zorgen te maken over een ingewikkelde opgave, huiswerk of tentamens. Onze docenten zijn zeven dagen in de week 12 uur per dag beschikbaar om alle vragen op elk niveau op te pakken.

Via Mister Einstein kunnen de leerlingen/ scholieren, waar ze ook wonen (afhankelijk van soort abonnement) onbeperkt vragen stellen. Na hun aanmelding worden ze binnen enkele seconden gekoppeld aan een van onze vakkundige bijlesdocenten. De app stelt de gebruiker in staat om te chatten, foto’s te versturen, het scherm te delen, spraakberichten te versturen of een cameragesprek te starten. Ook kunnen zij met een koppelcode verbinding maken met een voorkeursdocent en/of een sociale en emotionele vraag stellen.

Daarnaast kunnen de leerlingen hun eerdere gesprekken in het archief teruglezen en hebben toegang tot een bibliotheek waar inmiddels honderden uitlegvideo’s, samenvattingen en oefen zijn geüpload.

Zie de animatiefilm voor meer informatie over Mister Einstein

Contact

Website: www.mistereinstein.nl
E-mail: contact@mistereinstein.nl
Telefoon: 070 204 20 65