01 november Webinar brugfunctionaris

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

De laatste jaren zijn op steeds meer plaatsen in Nederland brugfunctionarissen gestart of bestaat de wens hiermee te starten. In Gemeente Groningen wordt al twaalf jaar gewerkt met deze ‘brugfunctionaris’ – iemand die de verbinding slaat tussen thuis, het kind op school én andere organisaties in de directe omgeving. Hoe ziet dit eruit en hoe hebben zij dit aangepakt? Wat maakt dat de gemeente hier al die jaren op heeft ingezet? En wat voor adviezen zouden zij geven aan iedereen die in de startblokken staat?
 
Woensdag, 1 november van 15:00-16:15 organiseert de GKA in samenwerking met de gemeente Groningen een live webinar over de brugfunctionaris. Lector Jeugd & Leefomgeving Annelies Kassenberg geeft een korte presentatie over de brugfunctionaris, waarna in een tafelgesprek de Groningse ervaringen gedeeld worden vanuit vanuit verschillende perspectieven. Ook is er volop ruimte om vragen te stellen via de chat.

Je kan het webinar op 1 november hier bekijken: