Abonneer je op de aankomende GKA-Podcast!

Begin 2022 wordt de GKA-Podcast gelanceerd! Podcastpresentator Allard Amelink gaat in de aankomende podcastserie in gesprek met bestuurders, leerkrachten en andere professionals uit het onderwijs over het vraagstuk rondom kansengelijkheid. In het onderstaande geluidsfragment is de teaser te beluisteren.

podcast afbeelding

Waar komt kansenongelijkheid vandaan? Welke invloed heeft het gezin, de school en de wijk op kansengelijkheid? Wat kunnen we doen om kansen te creëren voor iedereen? Begin 2022 komt de podcast online en gaat Allard op zoek naar antwoorden door in gesprek te gaan met Carine Bloemhoff (Wethouder Groningen), Jordy Clemens (Wethouder Heerlen), Ufuk Kâhya (Wethouder Den Bosch), Fatma Koser Kaya (Wethouder Amersfoort), Yvonne Stegen (Directeur BS Manjefiek) en Jelle Jolles (Hoogleraar Neuropsychologie)Je kunt je hier alvast subscriben of abonneer via Spotify en Apple