Touzani laat zien hoe kinderen thuis kunnen leren

Er bestaan allerlei mogelijkheden voor onderwijs op afstand. Toch kan het leiden tot een leerachterstand bij kinderen nu de scholen zijn gesloten vanwege corona. Om ervoor te zorgen dat elk kind zich thuis ook met leren bezig houdt, heeft Soufiane Touzani, ambassadeur van de Gelijke Kansen Alliantie (GKA), een korte les gemaakt met Rarko.

Hoewel kinderen thuis zitten, is het geen vakantietijd. Toch kan het lastig zijn om kinderen thuis te laten leren. In onderstaand filmpje zorgen Rarko en Touzani op een laagdrempelige manier voor bewustwording bij kinderen en voor inspiratie met verschillende reken- en taalopdrachten. Zo wil de GKA iedereen aan het leren krijgen en houden. Kijkers worden daarnaast opgeroepen te reageren in de comments over thuis leren. Daarmee verwachten een beter beeld te krijgen van de vragen die bij jongeren leven. Klik hier om de video te bekijken.

TOUZANI : IS RARKO EEN SLIMME LEERLING?
Touzani en Rarko weten met humor en plezier de doelgroep van kinderen in het basis- en voortgezet onderwijs te bereiken.

Meer over onze ambassadeur Touzani

Touzani is de pionier van het freestyle voetbal. Regelmatig laat hij zijn kunsten zien via social media. Zijn YouTube-kanaal heeft ruim 865.000 abonnees. Daarnaast heeft hij zijn eigen voetbalschool, waar kinderen fitter worden, hun talenten ontwikkelen, doelen nastreven en kansen grijpen.