Save the date: 5 juni de Getallen & Gelijke Kansen Bijeenkomst

Op woensdagmiddag 5 juni a.s. organiseert het programma Gelijke Kansen de Getallen & Gelijke Kansen Bijeenkomst in Utrecht.

Kwalitatieve factsheets Programma Gelijke Kansen

Het doel van de bijeenkomst is deelnemers kennis te laten nemen van de beschikbare data met betrekking tot gelijke kansen in het onderwijs, van de concrete mogelijkheden die de data biedt en om deelnemers de gelegenheid te bieden verdiepende gesprekken te voeren met deskundigen over de data. Op de Getallen & Gelijke Kansen Bijeenkomst zullen sprekers van het CBS, NCO en het programma Gelijke Kansen aanwezig zijn.

De exacte locatie in Utrecht wordt binnenkort bekendgemaakt.

Aanmelden

Indien u ge√Įnteresseerd bent in de Getallen & Gelijke Kansen Bijeenkomst kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar gelijkekansen@minocw.nl.¬†Graag ontvangen wij het aantal personen met wie u naar de databijeenkomst wilt komen, de functies van de betreffende personen, contactgegevens en vanuit welke interesse u naar de databijeenkomst komt.