Maatschappelijke organisaties Mentoring en coaching

Deze organisaties bevorderen gelijke kansen door Mentoring en coaching te bieden aan leerlingen die dat nodig hebben. Bekijk hun website om inspiratie op te doen. Of neem contact met ze op voor mogelijke samenwerkingen.

logo 2getthere

2GetThere

Bij 2GetThere zijn ongeveer 50 jongeren opgeleid tot jongerencoaches. Zij helpen jongeren uit hun eigen omgeving en eigen netwerk naar school en werk. Ook zorgen zij samen met hulp- en dienstverleningsorganisaties dat jongeren die dreigen uit te vallen op school of in werk geholpen worden dit tegen te gaan.

Bekijk wat 2GetThere doet

logo school's cool

School's cool

School's cool koppelt vrijwillige mentoren aan scholieren die extra steun nodig hebben bij de overgang van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs.Dit met als doel dat de leerling dankzij de individuele coaching de schoolcarrière goed start in de brugklas met meer kans op betere leerresultaten.

Bekijk wat School's cool doet

logo move

Move

Move koppelt kinderen die minder kansen krijgen dan hun leeftijdsgenoten aan studenten. Door hen samen in actie te laten komen voor hun omgeving merken deze kinderen wat ze kunnen bereiken en welke impact ze op hun eigen leefomgeving kunnen hebben.

Bekijk wat Move doet

Logo WeekendAcademie

WeekendAcademie

WeekendAcademie wil jongeren tussen de 10-15 jaar en hun ouders, activeren bij de ontwikkeling van hun mogelijkheden, vaardigheden en talenten en daarmee hun kansen in de maatschappij vergroten.

Bekijk wat WeekendAcademie doet