Gijs van Dijsseldonk

Gijs van Dijsseldonk

Gijs is jeugdwerker bij Dynamo Jeugdwerk. Daar spreken ze met de methodiek 'Inspireren Leren Werken' de jeugd aan op hun passie en interesse.  

Dynamo Jeugdwerk en PSV United

Dynamo Jeugdwerk is een creatief platform voor jong (nog te ontdekken) talent. Het ontwikkelen van je talenten staat daarbij voorop, waarbij we samen vanuit kansen en vanuit jouw eigen passie bouwen aan je toekomst. Één van de projecten binnen de organisatie is PSV United. Tijdens het project worden diverse thema’s ingezet om de onderlinge binding in de wijk te vergroten, schoolprestaties te verbeteren en om kinderen zich individueel te laten ontwikkelen. PSV en Dynamo Jeugdwerk zorgen voor een unieke samenwerking: de PSV trainers verzorgen de trainingen en de jeugdwerkers coachen de deelnemers op de sociale vaardigheden.

Resultaten

Binnen 5 jaar tijd zijn er al grote successen behaald, zo is in 2014 de ‘Meer dan Voetbal Award’ gewonnen, kwam in 2015 de koning op bezoek en in 2016 is de ‘Europese ECA Best Community & Social Responsibility Award’ gewonnen.

Interessant? Boek dan nu een presentatie over de methodiek Inspireren Leren Werken van Dynamo Jeugdwerk en/of over het project PSV United. Laat je alvast inspireren op op http://www.dynamojeugdwerk.nl/.

 

Boek deze spreker