Een jongerenbeweging die de wereld nú aan het veranderen is.

Young Impact

Young Impact is een jongerenbeweging die de wereld nú aan het veranderen is.

Een betere wereld begint bij jezelf. Dat het klinkt als een cliché wil niet zeggen dat het niet waar is. Dat de jeugd de toekomst heeft, is ook een inkoppertje, maar waarom uitstellen naar morgen wat vandaag al kan? Young Impact gelooft in de kracht van jongeren nú en streeft naar een beweging van positieve verandering en optimisme hier in Nederland.

Met een revolutionair scholenprogramma en de Young Impact Celebration boort Young Impact het talent en de empathie van jongeren aan en geeft hen de handvatten om de problemen aan te pakken die zij belangrijk vinden.  De daarbij behorende uitreiking van de Awards is een afsluitend evenement én een onvergetelijke ervaring.  Via het digitale platform, de challenges-app, is het gemakkelijk om challenges aan te maken of aan te sluiten bij acties van andere jongeren.

Doelstelling Young Impact

Young impact heeft als doel jongeren te helpen zich te ontwikkelen tot actieve en sociale wereldburgers. We geven een kant-en-klare invulling voor burgerschapsonderwijs op scholen, maar maken ook vrijwilligerswerk aantrekkelijker voor jongeren. We realiseren sociale impact door een positief geluid te laten horen in Nederlands.

www.youngimpact.nl

Kernthema
Lesprogramma's
Expertise
burgerschapsonderwijs, impact, lesprogramma, maatschappelijke betrokkenheid, talentontwikkeling.
E-mail
Mail Young Impact
Adres
Reduitlaan 33
4814 DC Breda