Voor alle (v)mbo-jongeren een plek waar zij de kans krijgen om succesvol te worden.

Young Ambition

Juist kwetsbare jongeren hebben vaak extra hulp nodig om hun plek te vinden binnen het onderwijs of de arbeidsmarkt. Wij helpen jongeren bij het ontdekken van hun talenten en dromen.

Young Ambition heeft passie voor jongeren, onderwijs en werk. Met een persoonlijke aanpak, die helemaal past bij de wensen van de jongere, blijft de jongere gemotiveerd.

Onze droom

Young Ambition is in 2013 opgericht door Maaike Pheifer en Marieke Hengelaar vanuit de wens om studie- en beroepsoriëntatie toegankelijk te maken voor iedereen. We willen kwetsbare jongeren de extra hulp bieden die ze nodig hebben om een duurzame plek te vinden binnen het onderwijs en de arbeidsmarkt. Wij worden enthousiast van jongeren en hun dromen.

Doelgroep

Young Ambition is er speciaal voor jongeren van het praktijkonderwijs, vmbo en mbo. De meeste jongeren die wij begeleiden zijn tussen de vijftien en 24 jaar oud. Binnen ons aanbod hebben wij speciale aandacht voor drop-outs: jongeren die op dit moment geen opleiding volgen, geen werk hebben of bij wie het risico op uitval hoog is. Juist zij zijn kwetsbaar en dreigen zonder extra hulp het perspectief te verliezen binnen het onderwijs of op de arbeidsmarkt. Young Ambition werkt in de regio Utrecht.

Ben je op zoek naar een leuke opleiding of baan maar weet je niet waar je moet beginnen? Young Ambition helpt je graag op weg met korte en doeltreffende trajecten. De trajecten zijn gericht op de praktijk. Je zult zo op een leuke manier ontdekken wie je bent en wat bij je past.

www.youngambition.nl

Kernthema
Loopbaanoriëntatie en begeleiding
Expertise
coaching, studie- en beroepskeuze, workshops.
E-mail
Mail Young Ambition
Adres
Koningin Wilhelminalaan 8
3527 LD Utrecht