24 juni Online bijeenkomst voor nieuwe gemeenten

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Ben jij werkzaam voor een gemeente die nog niet aangesloten is bij de Gelijke Kansen Alliantie? Dan is deze oproep gericht aan jouw gemeente! Op donderdag 24 juni en maandag 12 juli organiseren wij twee online bijeenkomsten waarin wij graag vertellen wat de Gelijke Kansen Alliantie doet en te bieden heeft. Ook horen wij graag welke vragen er in jouw gemeente leven rondom kansengelijkheid.

Samen met scholen, gemeenten en maatschappelijke organisaties werkt de Gelijke Kansen Alliantie (GKA) al geruime tijd aan het vergroten van kansen voor kinderen en jongeren. Door de coronacrisis is die opdracht echter onverminderd groot. Daarom gaat de Gelijke Kansen Alliantie door en verbinden we daarbij de opdracht van het Nationaal Programma Onderwijs om leervertragingen in te halen en het onderwijs te verbeteren, aan het bevorderen van kansengelijkheid, nu én in de toekomst. We breiden uit, van 50 naar 100 GKA-gemeenten, verdiepen op thema’s in landelijke kennisdelingsagenda’s en intensiveren de samenwerking met de huidige 50 GKA-gemeenten.

Via het aanmeldformulier kun je je namens jouw gemeente opgeven voor één van de twee online bijeenkomsten.