22 juni Online bijeenkomst GKA-gemeenten (noord)

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Samen met scholen, gemeenten en maatschappelijke organisaties werkt de Gelijke Kansen Alliantie (GKA) al geruime tijd aan het vergroten van kansen voor kinderen en jongeren. Door de coronacrisis is die opdracht echter onverminderd groot. Daarom gaat de Gelijke Kansen Alliantie door en verbinden we daarbij de opdracht van het Nationaal Programma Onderwijs om leervertragingen in te halen en het onderwijs te verbeteren, aan het bevorderen van kansengelijkheid, nu én in de toekomst. We breiden uit, van 50 naar 100 GKA-gemeenten, verdiepen op thema’s in landelijke kennisdelingsagenda’s en intensiveren de samenwerking met de huidige 50 GKA-gemeenten. Wij praten graag de aangesloten GKA-gemeenten bij over de huidige ontwikkelingen omtrent de Gelijke Kansen Alliantie.

Via het aanmeldformulier kun je je namens jouw gemeente opgeven voor de online bijeenkomst.