06 mei Gelijke Kansen Webinar met Barbara Baarsma

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -

Zowel onze economie als ons onderwijs ondervinden momenteel de gevolgen van het coronavirus. Kansengelijkheid is actueler dan ooit. Welke impact heeft deze crisis, nu en op de lange termijn? Wat betekent dit voor het onderwijs? Welke talenten blijven mogelijk onbenut? Wat betekent dat voor de economie en arbeidsmarkt van de toekomst? In het tweede webinar van de Gelijke Kansen Alliantie neemt Barbara Baarsma ons mee in haar visie op een kansrijke samenleving, arbeidsmarkt en economie en de rol van onderwijs om dat te bewerkstelligen.

Barbara Baarsma is directievoorzitter Rabobank Amsterdam en hoogleraar Toegepaste economie aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast bekleedt zij verschillende nevenfuncties zoals voorzitter van de bankraad van DNB, lid van de Monitoring Commissie Corporate Governance en lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en was zij jarenlang Kroonlid van de SER. In al deze verschillende rollen houdt ze zich bezig met de gevolgen van wereldwijde economische ontwikkelingen op het leven van mensen. 

Stuur een mail om deel te nemen

Aan het webinar kunnen maximaal 200 deelnemers meedoen. Meld u daarom zo snel mogelijk aan door een e-mail te sturen naar gelijkekansen@minocw.nl waarin u de volgende gegevens vermeldt:

  • Voor- en achternaam
  • Functie/rol
  • Uw vraag aan Barbara Baarsma

Registratie is verplicht. U ontvangt woensdag 6 mei een bevestiging met daarin de link naar het webinar.

Uitzending gemist?

Het eerste GKA-webinar met Iliass El Hadioui over kansengelijkheid in diverse klassen is hier terug te zien.